Dizajn, razvoj i izrada internet stranica i trgovina po vašoj mjeri

Spremni smo za svaki izazov koji postavite ispred nas!

Izrada internet stranica i trgovina

Danas mnoge tvrtke očekuju da će im internet stranica, osim kreiranja prodajnih prilika, automatizirati njihove dnevne zadatke i procese unutar tvrtke. Tehnologija je izuzetno napredovala u samo zadnjih 5 godina.

Anima Idea prati sve najnovije svjetske trendove te vam možemo pomoći kod unapređenja vašeg internet poslovanja. Razvijamo stranice koje će vam olakšati svakodnevno poslovanje u najvećoj mogućoj mjeri (npr. automatizacija postavljanja objava na internet i Facebook stranicu), stranice koje će generirati prodajne prilike svojom jednostavnošću, funkcionalnošću i pozitivnim korisničkim iskustvom. Razvijamo i internet trgovine kao dodatne prodajne kanale vašeg poslovanja. Sve naše internet stranice i trgovine su responzivne odnosno izgledaju na svim ekranima jednako kvalitetno i funkcionalno (mobiteli, tableti, prijenosna i stolna računala).

Za svaku internet stranicu i internet trgovinu prvo radimo skeniranje vašeg poslovanja i vaše branše u kojoj poslujete kako bi u najvećoj mogućoj mjeri automatizirali svo poslovanje koje je moguće automatizirati.

Portfolio

Medico Madraci

Medico Madraci

www.medico-madraci.hr

Studio Memo23

Studio Memo 23

www.studio-memo23.hr

Stari kotači

Stari kotači

www.starikotaci.hr

Apartmanstudio Jurić

Apartmanstudio Jurić

www.apartmanstudio-juric.com

GOP d.o.o.

GOP d.o.o.

www.gopdoo.hr

Vebera Tkalčevića 48

Vebera Tkalčevića 48

www.vtkalcevica.com.hr

Košarkaški klub Koprivnica

Košarkaški klub Koprivnica

www.kk-koprivnica.hr

Započnimo sa vašim projektom već danas!

Jeste li spremni unaprijediti vašu online prisutnost sa profesionalno, responzivnom internet stranicom? Popunite kontakt obrazac ispod i kontaktirat ćemo vas kako bismo dogovorili besplatan, neobvezujući sastanak.

Započnimo sa vašim projektom već danas!

Jeste li spremni unaprijediti vašu online prisutnost sa profesionalno, responzivnom internet stranicom? Popunite kontakt obrazac ispod i kontaktirat ćemo vas kako bismo dogovorili besplatan, neobvezujući sastanak.

Paketi

Iako nismo pobornici unaprijed određivanja cijena paketa jer je nemoguće znati koje su vaše potrebe, a razvoj internet stranica izuzetno ovisi o vašim potrebama i željama, na upit nekih klijenata odlučili smo kreirati vlastite pakete.

Ne brinite, ako se vaš projekt ne uklapa u neki od naših paketa, slobodno nas kontaktirajte, sigurni smo da ćemo doći do rješenja na obostrano zadovoljstvo.

STARTER

359

KN MJESEČNO PRVIH 12 MJESECI

ILI 3590,00 KN JEDNOKRATNO

Za manje tvrtke, obrte i udruge
bez internet trgovine.

Do 5 stranica
Do 20 slika
Osnovni
 kontakt obrazac
Osnovna SEO optimizacija
Integracija Google karte
Besplatan hosting za prvu godinu
Registracija domene
Unos sadržaja
Bez integracije društvenih mreža
Bez video galerija
Bez dizajna logotipa
Redovite nadogradnje sustava
Bez održavanja internet stranice
Bez internet trgovine

ADVANCED

499

KN MJESEČNO PRVIH 12 MJESECI

ILI 4990,00 KN JEDNOKRATNO

Za tvrtke, obrte i udruge
sa manjom internet trgovinom.

Do 15 stranica
Do 50 slika
Napredni kontakt obrazac
Osnovna SEO optimizacija
Integracija Google karte
Besplatan hosting za prvu godinu
Registracija domene
Unos sadržaja i proizvoda
Integracija sa Facebookom
Do 3 video sadržaja u galeriji
Bez dizajna logotipa
Redovite nadogradnje sustava
Održavanje internet stranice do 30 min mjesečno
Internet trgovina do 10 proizvoda

PROFESSIONAL

649

KN MJESEČNO PRVIH 12 MJESECI

ILI 6490,00 KN JEDNOKRATNO

Za tvrtke, obrte i udruge
sa internet trgovinom.

Neograničen broj stranica
Do 80 slika
Napredni kontakt obrazac
Napredna SEO optimizacija
Integracija Google karte
Besplatan hosting za prvu godinu
Registracija domene
Unos sadržaja i proizvoda
Integracija sa društvenim mrežama
Do 10 video sadržaja u galeriji
Dizajna logotipa
Redovite nadogradnje sustava
Održavanje internet stranice do 60 min mjesečno
Internet trgovina do 25 proizvoda

Često postavljena pitanja

ŠTO AKO SE NAŠ PROJEKT NE UKLAPA U VAŠE PAKETE?

Nema problema. Paketi su kreirani kako bismo dali orjentir cijena. Ukoliko se vaš projekt ne uklapa u naše pakete, budite slobodni nas kontaktirati putem kontakt obrasca ili na broj 099 231 66 24 kako bismo dogovorili besplatan, neobvezujući sastanak i porazgovarali o detaljima vašeg projekta nakon čega ćemo vam izdati ponudu sukladno dogovorenom na sastanku.

ŽELIM VIŠE PROIZVODA U TRGOVINI!

To je svakako moguće. Molimo da nas svakako kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje vaših želja i potreba i izdali ponudu sukladno dogovorenom.

AKO ODABEREMO MJESEČNO PLAĆANJE, MORAM LI ŠTO PLAĆATI NAKON ISTEKA 12 MJESECI?

Nakon isteka 12 mjeseci više nemate troškova vezanih uz internet stranicu i trgovinu. Ukoliko ste kod nas uzeli i smještaj za internet stranice i trgovine (hosting) tada vam ostaje godišnja obveza u iznosu od 320,00 kn. Moguće je, i svakako preporučamo, da se odlučite za jedan od naših paketa održavanja internet stranica i trgovina kojim ćemo preuzeti objavljivanje vaših novosti, dodavanje novih i ažuriranje već objavljenih proizvoda u trgovini, dodavanje slika i video sadržaja u galerije kao i manjih prilagodbi internet stranice prema potrebi i vašoj želji. U slučaju odabira usluge održavanja internet stranica i trgovina tada i nakon 12 mjeseci imate dodatni mjesečni trošak u iznosu cijene odabranog i dogovorenog paketa.

MOŽEMO LI DOBITI POPUST NA JEDNOKRATNO PLAĆANJE?

Popust na jednokratno plaćanje je već uračunat u cijenu – umjesto 12 mjeseci, odabirom jednokratnog plaćanja vi plaćate cijenu za samo 10 mjeseci. Na avansno plaćanje odobravamo dodatnih 5% popusta. Ukoliko odaberete jednokratno plaćanje tada se 50% iznosa plaća po prihvaćenoj ponudi, a ostatak po završenom projektu.

U KOJEM ROKU ĆETE NAPRAVITI MOJU INTERNET STRANICU?

Razvoj internet stranica i trgovina je veoma osjetljiv posao. Prvo je potrebno razviti cijeli koncept internet stranice, kako se kaže, na papiru, nakon toga se pristupa razvoju i izradi, a zatim slijedi testiranje. Za razliku nekih drugih kompanija, naš minimalan rok za razvoj i izradu internet stranice je 15 dana nakon što od vas zaprimimo sve relevantne podatke, informacije i materijale koji su potrebni. Iz iskustva možemo reći da od samog početka razvoja pa do vaše rečenice “Da, to je to!” prođe u prosjeku 30 dana. Spomenut ćemo i da su kraći rokovi također mogući na vaše inzistiranje, a što može utjecati i na samu cijenu razvoja i izrade internet stranice.

Profesionalan razvoj internet stranica

Anima Idea je agencija za razvoj responzivnih internet stranica i trgovina iz Koprivnice. Dizajniramo i razvijamo internet stranica za tvrtke, obrte i udruge od 2008. godine. Naručite već danas svoju jedinstvenu, profesionalnu i funkcionalnu internet stranicu ili trgovinu po pristupačnoj cijeni.

Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam savjetima pomogli unaprijediti vaše poslovanje te automatizirati poslovne procese kako bi vam što više vremena ostalo posvetiti se vašem poslovanju. Nazovite nas već danas 099 231 6624.

Gdje nas možete naći?

Radimo u Koprivnici, a svakodnevno smo i u Zagrebu. Za klijente sa drugih lokacija otvoreni smo za sastanke putem skype-a te telefonske i e-mail dogovore.

Osobno se možemo naći na sastanku u poslijepodnevnim satima u Koprivnici ili jutarnjim satima u Zagrebu.

  Nazovite nas na 099 231 6624

  Pišite nam na info@animaidea.hr

Kada smo dostupni?

Kontaktirati nas telefonom možete od ponedjeljka do petak 08:00 - 18:00 sati te subotom 08:00 - 14:00 sati.

Sjedište obrta nalazi se na adresi Mirka Viriusa 10, Koprivnica. Molimo da svakako prije dolaska telefonski dogovorimo sastanak.