Naše usluge

Internet stranica i trgovina su ulaganje u budućnost vašeg poslovanja.

Najvažniji alat vašeg poslovanja je udaljen samo jedan klik mišom. Potrebna vam je internet stranica koja će impresionirati vašeg potencijalnog klijenta i koja će vas isticati od konkurenciju. Potrebna vam je internet stranica koju će izraditi Anima Idea!

Razvoj internet stranica i trgovina

Danas mnoge tvrtke očekuju da će im internet stranica, osim kreiranja prodajnih prilika, automatizirati njihove dnevne zadatke i procese unutar tvrtke. Tehnologija je izuzetno napredovala u samo zadnjih 5 godina.

Anima Idea prati sve najnovije svjetske trendove te vam možemo pomoći kod unapređenja vašeg internet poslovanja. Razvijamo stranice koje će vam olakšati svakodnevno poslovanje u najvećoj mogućoj mjeri (npr. automatizacija postavljanja objava na internet i Facebook stranicu), stranice koje će generirati prodajne prilike svojom jednostavnošću, funkcionalnošću i pozitivnim korisničkim iskustvom. Razvijamo i internet trgovine kao dodatne prodajne kanale vašeg poslovanja.

Responzivne internet stranice i trgovine

Responzivni razvoj i dizajn internet stranica je programiranje i označavanje HTML i CSS programskog koda kako bi se sadržaj i dizajn internet stranice pravilni rasporedio na zaslonima svih uređaja. Kako bismo malo pobliže objasnili, zamislite internet stranicu na zaslonu vašeg stolnog ili prijenosnog računala. Ima mnogo detalja i različiti dijelovi (izbornik, glavni sadržaj, podnožje…) su posloženi na stranici. Ako otvorite istu stranicu na tabletu, dizajn je malo drugačiji jer je i tablet ima ekran manjih dimenzija od stolnog ili prijenosnog računala. Najočitija promjena vidljiva je kada istu stranicu otvorite na svom pametnom telefonu. Elementi stranice su ponovno uredno posloženi i možete vidjeti sadržaj internet stranice na jednostavan i funkcionalan način.

Održavanje internet stranica i trgovina

Održavanje internet stranice i trgovine vrlo je bitan element. U današnje vrijeme, kada svi “jurimo” za svojim poslom, prepustite brigu o vašoj internet stranici profesionalcima. Mi ćemo brinuti da na internet stranici i trgovini sve funkcionira. Svaki vaš zahtjev za održavanjem odradit ćemo maksimalno profesionalno i brzo. Sigurno od nas neće čuti izraz “Kroz dva tjedna ćemo riješiti”. Odmah po vašem zahtjevu, mi počinjemo raditi. Najčešće već unutar par sati od zahtjeva.

Ako je potrebno objaviti neki tekst ili slike, napraviti manje modifikacije na stranici, dodati novi proizvod, kreirati akcijsku ponudu u vašoj internet trgovini – javite se i mi ćemo odmah započeti s radom.

Smještaj internet stranica i trgovina (hosting)

U suradnji sa našim partnerima, za naše korisnike smo osigurali povoljan i kvalitetan hosting kako bi internet stranice i trgovine nesmetano funkcionirale.

U hosting paketu, na raspolaganju imate 2 GB prostora, nemjeren promet do 1 TB, Comodo SSL certifikat uključen u cijenu, neograničen broj e-mail adresa, poddomena, MySQL baza i FTP računa te 5 GB prostora za backup.

Prilikom izrade i razvoja internet stranice i trgovine, hosting je za prvu godinu besplatan, dok je za svaku narednu godinu cijena 320,00 kn / godišnje.

SEO, društvene mreže i oglašavanje

Aktivnost na jednoj ili više društvenih mreža je svakako plus za vašu tvrtku. Za vas možemo odraditi kompletnu integraciju i automatizaciju društvenih mreža sa vašom internet stranicom. jednim klikom objavite novosti na internet stranici i društvenim mrežama koje posjedujete. Niste sigurni kako otvoriti Facebook stranicu? Što je potrebno kako bi Facebook stranica bila uspješna i produktivna za vašu tvrtku? Interesira vas Twitter ili Google+? Svakako nam se javite kako bismo porazgovarali o vašim potrebama.

Društvene mreže omogućavaju oglašavanje koje svakako može biti korisno. Dopustite nam da vam pomognemo u istraživanju ključnih riječi i postavljanju kampanja koje će biti plodonosne i koristiti vam. Povećajte svoj promet uspješnim marketingom.

Internet stranica može raditi za vas!

Kontaktirajte nas i provjerite kako.

Pustite internet stranicu da vam donosi nove prodajne prilike. Otvorite internet trgovinu i ponudite svoje usluge i proizvode vašim klijentima online. Možemo dogovoriti besplatan i neobvezujući sastanak na kojem vas možemo upoznati sa svim našim uslugama i načinom na koji vidimo da bi vaše poslovanje moglo biti još i produktivnije. Nazovite nas već danas ili ispunite formu desno. Krenimo već danas u zajednički projekt.

Portfolio

Medico Madraci

Medico Madraci

www.medico-madraci.hr

Studio Memo23

Studio Memo 23

www.studio-memo23.hr

Stari kotači

Stari kotači

www.starikotaci.hr

Apartmanstudio Jurić

Apartmanstudio Jurić

www.apartmanstudio-juric.com

GOP d.o.o.

GOP d.o.o.

www.gopdoo.hr

Vebera Tkalčevića 48

Vebera Tkalčevića 48

www.vtkalcevica.com.hr

Košarkaški klub Koprivnica

Košarkaški klub Koprivnica

www.kk-koprivnica.hr

Profesionalan razvoj internet stranica

Anima Idea je agencija za razvoj responzivnih internet stranica i trgovina iz Koprivnice. Dizajniramo i razvijamo internet stranica za tvrtke, obrte i udruge od 2008. godine. Naručite već danas svoju jedinstvenu, profesionalnu i funkcionalnu internet stranicu ili trgovinu po pristupačnoj cijeni.

Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam savjetima pomogli unaprijediti vaše poslovanje te automatizirati poslovne procese kako bi vam što više vremena ostalo posvetiti se vašem poslovanju. Nazovite nas već danas 099 231 6624.

Gdje nas možete naći?

Radimo u Koprivnici, a svakodnevno smo i u Zagrebu. Za klijente sa drugih lokacija otvoreni smo za sastanke putem skype-a te telefonske i e-mail dogovore.

Osobno se možemo naći na sastanku u poslijepodnevnim satima u Koprivnici ili jutarnjim satima u Zagrebu.

  Nazovite nas na 099 231 6624

  Pišite nam na info@animaidea.hr

Kada smo dostupni?

Kontaktirati nas telefonom možete od ponedjeljka do petak 08:00 - 18:00 sati te subotom 08:00 - 14:00 sati.

Sjedište obrta nalazi se na adresi Mirka Viriusa 10, Koprivnica. Molimo da svakako prije dolaska telefonski dogovorimo sastanak.