Naše usluge

Internet stranica i trgovina su ulaganje u budućnost vašeg poslovanja.

Najvažniji alat vašeg poslovanja je udaljen samo jedan klik mišom. Potrebna vam je internet stranica koja će impresionirati vašeg potencijalnog klijenta i koja će vas isticati od konkurenciju. Potrebna vam je internet stranica koju će izraditi Anima Idea!

Razvoj internet stranica i trgovina

Danas mnoge tvrtke očekuju da će im internet stranica, osim kreiranja prodajnih prilika, automatizirati njihove dnevne zadatke i procese unutar tvrtke. Tehnologija je izuzetno napredovala u samo zadnjih 5 godina.

Anima Idea prati sve najnovije svjetske trendove te vam možemo pomoći kod unapređenja vašeg internet poslovanja. Razvijamo stranice koje će vam olakšati svakodnevno poslovanje u najvećoj mogućoj mjeri (npr. automatizacija postavljanja objava na internet i Facebook stranicu), stranice koje će generirati prodajne prilike svojom jednostavnošću, funkcionalnošću i pozitivnim korisničkim iskustvom. Razvijamo i internet trgovine kao dodatne prodajne kanale vašeg poslovanja.

Responzivne internet stranice i trgovine

Responzivni razvoj i dizajn internet stranica je programiranje i označavanje HTML i CSS programskog koda kako bi se sadržaj i dizajn internet stranice pravilni rasporedio na zaslonima svih uređaja. Kako bismo malo pobliže objasnili, zamislite internet stranicu na zaslonu vašeg stolnog ili prijenosnog računala. Ima mnogo detalja i različiti dijelovi (izbornik, glavni sadržaj, podnožje…) su posloženi na stranici. Ako otvorite istu stranicu na tabletu, dizajn je malo drugačiji jer je i tablet ima ekran manjih dimenzija od stolnog ili prijenosnog računala. Najočitija promjena vidljiva je kada istu stranicu otvorite na svom pametnom telefonu. Elementi stranice su ponovno uredno posloženi i možete vidjeti sadržaj internet stranice na jednostavan i funkcionalan način.

Održavanje internet stranica i trgovina

Održavanje internet stranice i trgovine vrlo je bitan element. U današnje vrijeme, kada svi “jurimo” za svojim poslom, prepustite brigu o vašoj internet stranici profesionalcima. Mi ćemo brinuti da na internet stranici i trgovini sve funkcionira. Svaki vaš zahtjev za održavanjem odradit ćemo maksimalno profesionalno i brzo. Sigurno od nas neće čuti izraz “Kroz dva tjedna ćemo riješiti”. Odmah po vašem zahtjevu, mi počinjemo raditi. Najčešće već unutar par sati od zahtjeva.

Ako je potrebno objaviti neki tekst ili slike, napraviti manje modifikacije na stranici, dodati novi proizvod, kreirati akcijsku ponudu u vašoj internet trgovini – javite se i mi ćemo odmah započeti s radom.

Smještaj internet stranica i trgovina (hosting)

U suradnji sa našim partnerima, za naše korisnike smo osigurali povoljan i kvalitetan hosting kako bi internet stranice i trgovine nesmetano funkcionirale.

U hosting paketu, na raspolaganju imate 2 GB prostora, nemjeren promet do 1 TB, Comodo SSL certifikat uključen u cijenu, neograničen broj e-mail adresa, poddomena, MySQL baza i FTP računa te 5 GB prostora za backup.

Prilikom izrade i razvoja internet stranice i trgovine, hosting je za prvu godinu besplatan, dok je za svaku narednu godinu cijena 320,00 kn / godišnje.

SEO, društvene mreže i oglašavanje

Aktivnost na jednoj ili više društvenih mreža je svakako plus za vašu tvrtku. Za vas možemo odraditi kompletnu integraciju i automatizaciju društvenih mreža sa vašom internet stranicom. jednim klikom objavite novosti na internet stranici i društvenim mrežama koje posjedujete. Niste sigurni kako otvoriti Facebook stranicu? Što je potrebno kako bi Facebook stranica bila uspješna i produktivna za vašu tvrtku? Interesira vas Twitter ili Google+? Svakako nam se javite kako bismo porazgovarali o vašim potrebama.

Društvene mreže omogućavaju oglašavanje koje svakako može biti korisno. Dopustite nam da vam pomognemo u istraživanju ključnih riječi i postavljanju kampanja koje će biti plodonosne i koristiti vam. Povećajte svoj promet uspješnim marketingom.