Upoznajte nas

Anima Idea teži postati lider u razvoju internet stranica i trgovina. Naše dugogodišnje iskustvo rada u velikim korporacijama uz dugogodišnje iskustvo u razvoju internet stranica omogućuju nam da razvijamo kvalitetne internet stranice i trgovine koje će zadovoljiti potrebe i očekivanja naših klijenata.

 

NAŠA MISIJA.

Naša misija je jednostavna. Težimo postati i biti lider u razvoju internet stranica i trgovina te pritom svakog klijenta staviti na prvo mjestu pružajući mu osoban kontakt i svo vrijeme koje je potrebno.

Garantiramo da ćete biti zadovoljni našim radom. Vaša internet stranica je važna – a mi možemo svaki vaš zahtjev napraviti izuzetno kvalitetno.

NAŠ BRAND. NAŠE VRIJEDNOSTI.

Naš brand: Potpuna i naupitna podrška našim klijentima. Iskustvo. Agilnost. Znanja i alati. Zabava.

Naše vrijednosti: Integritet. Dostupnost. Zajedništvo. Strast.

Uživamo u svakom trenutku razvoja internet stranica. Visoki standardi koje pružamo tražimo i od svih naših partnera koje potencijalno uključujemo u razvoj vašeg internet poslovanja te za njih garantiramo u potpunosti. Naša strast za učenjem novih tehnologija i naša ljubav prema razvoju internet stranica i trgovina osjećaju se u svakom kontaktu s našim klijentima.

Internet stranica može raditi za vas!

Kontaktirajte nas i provjerite kako.

Pustite internet stranicu da vam donosi nove prodajne prilike. Otvorite internet trgovinu i ponudite svoje usluge i proizvode vašim klijentima online. Možemo dogovoriti besplatan i neobvezujući sastanak na kojem vas možemo upoznati sa svim našim uslugama i načinom na koji vidimo da bi vaše poslovanje moglo biti još i produktivnije. Nazovite nas već danas ili ispunite formu desno. Krenimo već danas u zajednički projekt.

Portfolio

Medico Madraci

Medico Madraci

www.medico-madraci.hr

Studio Memo23

Studio Memo 23

www.studio-memo23.hr

Stari kotači

Stari kotači

www.starikotaci.hr

Apartmanstudio Jurić

Apartmanstudio Jurić

www.apartmanstudio-juric.com

GOP d.o.o.

GOP d.o.o.

www.gopdoo.hr

Vebera Tkalčevića 48

Vebera Tkalčevića 48

www.vtkalcevica.com.hr

Košarkaški klub Koprivnica

Košarkaški klub Koprivnica

www.kk-koprivnica.hr

Profesionalan razvoj internet stranica

Anima Idea je agencija za razvoj responzivnih internet stranica i trgovina iz Koprivnice. Dizajniramo i razvijamo internet stranica za tvrtke, obrte i udruge od 2008. godine. Naručite već danas svoju jedinstvenu, profesionalnu i funkcionalnu internet stranicu ili trgovinu po pristupačnoj cijeni.

Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam savjetima pomogli unaprijediti vaše poslovanje te automatizirati poslovne procese kako bi vam što više vremena ostalo posvetiti se vašem poslovanju. Nazovite nas već danas 099 231 6624.

Gdje nas možete naći?

Radimo u Koprivnici, a svakodnevno smo i u Zagrebu. Za klijente sa drugih lokacija otvoreni smo za sastanke putem skype-a te telefonske i e-mail dogovore.

Osobno se možemo naći na sastanku u poslijepodnevnim satima u Koprivnici ili jutarnjim satima u Zagrebu.

  Nazovite nas na 099 231 6624

  Pišite nam na info@animaidea.hr

Kada smo dostupni?

Kontaktirati nas telefonom možete od ponedjeljka do petak 08:00 - 18:00 sati te subotom 08:00 - 14:00 sati.

Sjedište obrta nalazi se na adresi Mirka Viriusa 10, Koprivnica. Molimo da svakako prije dolaska telefonski dogovorimo sastanak.