8 razloga zašto vam je potrebna profesionalna internet stranica

28. lis. 2017 | Internet stranice

Poput mnogih vlasnika malih i srednjih tvrtki, vjerojatno mislite kako vaša tvrtka ne može profitirati od internet stranice. Ili čak mislite da se razvoj internet stranice ne uklapa u vaš budžet. Možda to mislite zato što se ne koristite previše računalom pa vjerujete da to ne rade ni vaši potencijalni klijenti. No, pročitajte niže 8 razloga zašto vaša tvrtka treba profesionalnu internet stranicu, neovisno o veličini tvrtke ili broju zaposlenik.

1. KREDIBILITET

Danas se sve više potrošača koristi internetom kako bi pronašli proizvod ili uslugu koja im je potrebna. Vaša tvrtka će dobiti više kredibiliteta ukoliko posjedujete internet stranicu. Bez internet stranice, potencijalni klijenti će koristiti proizvode ili usluge vaše konkurencije koja ima internet stranicu. Razvoj profesionalne internet stranice će vašoj tvrtci dati profesionalan dojam, što je bitno vašim klijentima kako bi odabrali upravo vaše proizvode ili usluge, a ne od vašeg konkurenta.

2. UŠTEDA NOVCA

Vaša tvrtka, bez obzira na veličinu ili broj zaposlenih, si ne može priuštiti ne imati internet stranicu. Zamislite samo reklamu koja se reklamira 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini! Kolika bi bila cijena takve reklame u obliku jumbo plakata ili oglasa u novinama? Iako cijene razvoja internet stranica variraju i različite su od agencije do agencija koja ih razvija, danas cijene nisu toliko visoke. Anima Idea razvija internet stranice koje možete platiti u mjesečnim ratama od 399 kuna (12 mjeseci). Zamislite koliko bi vas stajao oglas u novinama? Samo jedan mali oglas u novinama ima cijenu od 600 kuna naviše. I s njime ste dostupni samo taj dan dok novine izađu. Internet stranica je dostupna uvijek. Doslovno.

3. INFORMIRAJTE SVOJE KLIJENTE. SVAKODNEVNO.

O internet stranici je potrebno razmišljati kao o internet brošuri ili katalogu. Puno je lakše i brže ažurirati informacije o vašim proizvodima i uslugama na internet stranici nego u ispisanom materijalu. Recimo da ste nekome dali svoju posjetnicu. Ako dođe do promjene broja, vaš klijent nema tu informaciju. Sa internet stranicom je to jednostavnije i brže te svakodnevno dostupno. Uvodite novi proizvod ili uslugu? Internet stranica je savršeno mjesto kojim ćete doprijeti do već postojećih, ali i novih potencijalnih klijenata. Koliko puta vam se dogodilo da gledate neki proizvod ili uslugu u nekom katalogu ili brošuri, a kada ste nazvali tu tvrtku, proizvod ili usluga više nisu bili dostupni? Ili ste vidjeli proizvod ili uslugu prije godinu, dvije, pa ste se sada našli u situaciji da razmišljate je li isti još uvijek u ponudi? Internet stranica je odličan alat za redovito obavještavanje vaših postojećih i novih klijenata o svim promjenama u vašem poslovanju.

4. UVIJEK JE DOSTUPNA

Već spomenut razlog u protekla tri nabrojana, no toliko vrijedan da zaslužuje svoje posebno mjesto. Internet stranica je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Pa čak i 366. dan u prijestupnoj godini. Vaši postojeći, ali i novi klijenti u svakom trenutku mogu doći do vaše tvrtke – pregledati vaše proizvode ili usluge, doći do kontakt broja ili email adrese, pa čak i naručiti taj proizvod ili uslugu putem vaše stranice. Sa internet stranicom imate mogućnost otvoriti novi prodajni kanal putem kojeg direktno možete ostvariti novi, dosad nepostojeći profit vašoj tvrtci.

Internet stranica već od 359,00 kn/mjesečno

Obavezno nas kontaktirajte kako bismo dogovorili besplatne, neobvezujuće konzultacije vezane uz vašu internet stranicu!

5. NISTE OGRANIČENI SAMO NA LOKALNO TRŽIŠTE

Vaša tvrtka možda posluje u nekoj manjoj sredini. No zašto se ograničiti samo na vašu lokalnu sredinu kada vam je dostupna cijela Hrvatska, čak i Europa i svijet? Prodajete određeni proizvod? Ponudite ga na internetu – garantiramo da ćete dobiti nove klijente iz drugih sredina za koje niste ni znali da bi mogli postati vaši klijenti. Naravno, ako razvijete profesionalnu internet trgovinu.

6. POKAŽITE SVOJ RAD SVIMA

Nije bitno čime se bavite, internet stranica je savršen medij putem kojeg možete pokazati i prikazati sve svoje usluge ili proizvode. Vaš portfolio, galerija slika, čak i recenzije drugih vaših klijenata ključni su da stvaranje dodatne vrijednosti, odnosno dovođenja novih klijenata koji će postati vjerni vama.

7. UŠTEDA VREMENA

Pružanje informacija klijentima “oduzima” vaše vrijeme. Oduzima pod navodnicima jer je to sastavni dio posla i ovdje smo svi zbog klijenata – postojećih i novih. No neminovno je to dio posla za koji je potrebno odvojiti određeno vrijeme. Internet stranica je savršen alat kako dobiti na upravo tom vremenu. Klijent, postojeći ili novi, koji pronađe vašu internet stranicu, pronaći će i sve potrebne informacije. Kako o vama, tako i o vašem proizvodu. Naravno, sve ovisi o tome koliko ste detaljno opisali svoj proizvod.

8. KVALITETNIJA PODRŠKA VAŠIM KLIJENTIMA

Možda prodajete eko proizvode i brinete o prirodi pa biste svojim postojećim i novim klijentima željeli dati informacije kako određenu stvar reciklirati? Ili ste možda knjigovođa koji želi klijentima dati savjet kako pojednostaviti neke poslove? Možda ste automehaničar, cvjećar, frizer ili kozmetičar koji bi htio dati svojim klijentima savjete oko automobila, održavanja cvijeća, načina slaganja određene frizure ili kako kvalitetno nanijeti šminku? Postoji li bolji način od internet stranice?

Internet stranica može raditi za vas!

Pustite internet stranicu da vam donosi nove prodajne prilike. Otvorite internet trgovinu i ponudite svoje usluge i proizvode vašim klijentima online. Nazovite nas ili ispunite formu ispod – krenimo već danas u zajednički projekt.

Internet stranica može raditi za vas!

Kontaktirajte nas i provjerite kako.

Pustite internet stranicu da vam donosi nove prodajne prilike. Otvorite internet trgovinu i ponudite svoje usluge i proizvode vašim klijentima online. Možemo dogovoriti besplatan i neobvezujući sastanak na kojem vas možemo upoznati sa svim našim uslugama i načinom na koji vidimo da bi vaše poslovanje moglo biti još i produktivnije. Nazovite nas već danas ili ispunite formu desno. Krenimo već danas u zajednički projekt.

Profesionalan razvoj internet stranica

Anima Idea je agencija za razvoj responzivnih internet stranica i trgovina iz Koprivnice. Dizajniramo i razvijamo internet stranica za tvrtke, obrte i udruge od 2008. godine. Naručite već danas svoju jedinstvenu, profesionalnu i funkcionalnu internet stranicu ili trgovinu po pristupačnoj cijeni.

Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam savjetima pomogli unaprijediti vaše poslovanje te automatizirati poslovne procese kako bi vam što više vremena ostalo posvetiti se vašem poslovanju. Nazovite nas već danas 099 231 6624.

Gdje nas možete naći?

Radimo u Koprivnici, a svakodnevno smo i u Zagrebu. Za klijente sa drugih lokacija otvoreni smo za sastanke putem skype-a te telefonske i e-mail dogovore.

Osobno se možemo naći na sastanku u poslijepodnevnim satima u Koprivnici ili jutarnjim satima u Zagrebu.

  Nazovite nas na 099 231 6624

  Pišite nam na info@animaidea.hr

Kada smo dostupni?

Kontaktirati nas telefonom možete od ponedjeljka do petak 08:00 - 18:00 sati te subotom 08:00 - 14:00 sati.

Sjedište obrta nalazi se na adresi Mirka Viriusa 10, Koprivnica. Molimo da svakako prije dolaska telefonski dogovorimo sastanak.